Oktoberfest 30 sept - 22 okt 2022

Man in the Moon välkomnar hösten med den årliga Oktoberfesten för 19:e året i rad! Dessa veckor erbjuds en tysk oktoberfestmeny samt flertalet olika tyska fatöl – de flesta serverade i halv- och helliters ölsejdlar. I matmenyn kommer det bl.a. serveras allt från olika sorters korvar, till schweinshaxe med knödel, kalvschnitzel, apfelstrudel och brezels förstås! För större sällskap kan vi även erbjuda ett komplett mat- och dryckespaket.

Tveka inte att boka även om ni skulle vara ett större sällskap, torsdagar-lördagar öppnar vi även upp vår stora hall som passar utmärkt för stora som små sällskap. Ta på dig tyrolerhatten och kom på årets största tillställning - bordsbokningar görs via hemsidan, mail eller per telefon (08-4589500).

Mer information hittar ni här.

Gällande livemusik på Oktoberfesten
En tyrolerorkester kommer att spela i hallen torsdagar-lördagar, samt onsdag 12 oktober.

Om oss

Man in the Moon är en gastropub som etablerades 1994. Här erbjuds välsmakande rätter, främst svenska klassiker men även rätter från andra kök som vi helt enkelt tycker är goda och som vi gärna parar ihop med någon av de 650 olika ölsorterna som finns i vårt sortiment. Vi kan stoltsera med 30 ölkranar, däribland flertalet egna brygder, och en gedigen ölkällare med lagrade ölsorter från 1980-talet och framåt. Dessutom erbjuder vi ett brett whiskysortiment med över 110 single malt-sorter. Vill ni sitta separat kan vi rekommendera vårt mysiga bibliotek som rymmer upp till 10 gäster.

Välkommen till en avslappnad miljö där du kan vara dig själv och njuta av det bästa och senaste från ölvärlden i kombination med vällagade och klassiska maträtter.

Man in the Moon | Tegnérgatan 2C Stockholm | 08-458 95 00 | info@maninthemoon.se