Ölprovning

Vi arrangerar spännande ölprovningar för ert sällskap. Maila in er förfrågan till info@maninthemoon.se. Vi behöver info över vilken provning ni är intresserade av samt datum och tid som ni önskar boka. Vi skräddarsyr gärna specialprovningar vid önskemål.

 

Alkoholfri

En intressant provning som kastar ljus på ölets spännande alkoholfria värld. Fem olika öl ingår.

395:- (min 8 pers eller 3160:-)
Ca 50-60 min

Basic

Denna provning med fem olika ölstilar täcker det grundläggande i ölvärlden och är en perfekt introduktion för den nyfikne novisen. Kultur, historik och mattips är några saker denna provning innefattas av. Fem olika öl och choklad ingår.

550:- (min 5 pers eller 2750:-)
Ca 70 min

American

Här plockar vi fram det bästa och mest spännande från den omåttligt populära moderna amerikanska ölscenen. Sex olika öl och choklad ingår.

650:- (min 5 pers eller 3250:-)
Ca 70 min

Belgique

Den anrika belgiska ölkulturen är antagligen också den allra mest mytomspunna. Spontanjäst suröl, fruktöl och munkarnas trappistöl är lite av det som avhandlas i denna provning. Sex olika öl, belgisk ost och choklad ingår.

650:- (min 5 pers eller 3250:-)
Ca 70 min

Grande

En vältäckande provning med hela åtta olika öl. För den som vill fördjupa sig i de allra flesta områdena inom ölets värld. Åtta olika öl, choklad och ost ingår.

750:- (min 5 pers eller 3750:-)
Ca 90 min

Cuvée

Cuvéeprovningen lämpar sig utmärkt för den som vill utveckla sina sinnen för lagrad öl. Här provas olika ölstilar från skilda länder, samt varierande årgångar. Vissa öl i denna provning är minst 20 år gamla och flera sorter är väldigt exklusiva. Sex lagrade öl ingår samt choklad och ost.

850:- (min 5 pers eller 4250:-)
Ca 70 min

Exclusive

Ölprovningarnas Rolls Royce. Inget annat än det bästa och mest exklusiva provas här. Vi plockar fram det bästa som vi har lagrat undan i våra källare samt de mest unika ölsorterna vi kan få fram. Vid bokningstillfället går vi tillsammans igenom vilka öl som är aktuella för provningen. Fem exklusiva öl ingår samt choklad och ost.

990:- (min 5 pers eller 4950:-)
Ca 70 min

Samtliga priser inklusive moms.

 

Avbokningspolicy

En bekräftad ölprovningsbokning kan ändras senast 24 timmar innan provningen, sedan debiteras det bokade antalet. Minsta debitering för starkölsprovningar är för fem personer, oavsett deltagarnas antal.

 

Man in the Moon | Tegnérgatan 2C Stockholm | 08-458 95 00 | info@maninthemoon.se